Indonéz Magyar Fordító

Lefordított szöveg:

Indonez Magyar ForditoIndonézia egy állam Délkelet-Ázsiában és Óceániában, melyhez mintegy 17 500 sziget tartozik. Ebből több, mint 6000 sziget lakott. A legnagyobbak Jáva, Szumátra, Kalimantan, Új-Guinea és Celebes. 1 904 569 km² nagyságú területen fekszik, és ez a világ legnagyobb szigetországa. Több, mint 230 millió lakosával ez a világ negyedik legnépesebb állama, és egyúttal ebben az országban vallja magát a legtöbb lakos az iszlám követőjének.

Fővárosa, Jakarta, a világ legsűrűbben lakott városainak egyike. A város területének nagy részét mocsarak képezik a Jávai tenger közelében. A tudósok szerint Jakarta a világ leggyorsabban süllyedő városa, és 2050-ig a város 95 %-a tengerszint alá fog süllyedni. Indonézia nagyon népszerű turisztikai célpont. A gyönyörű természet és vadon élő állatok mellett a különböző kultúrák keveredése, a műemlékek és a csodaszép strandok is ellenállhatatlanok. A legérdekesebb történelmi kincsek a már említett Jáván találhatók, ezek közé tartozik a világ legnagyobb buddhista temploma is. Szumátra szigete hegyvidékes tájat kínál vulkánokkal és csodaszép természettel, aminek egyik legékesebb példája a Sianok kanyon. Bali és még több száz sziget Komodo és Floreso között álomba illő feltételeket kínál a búvárkodáshoz. A szigeteken mesés strandok csábítanak álmodozásra, és közben különböző kultúrákkal és nemzetekkel tudunk megismerkedni. Ezért nem meglepő, hogy Indonézia szigetei a legkedveltebb úticélok közé tartoznak.

Az indonéz-magyar mondatfordító nem tartozik a legkeresettebbek közé, ennek ellenére sem hiányozhat szótáraink közül. Ugyanolyan jól működik, mint az összes többi fordító. Próbálja ki!